Esteve Fa Tolsanasva néixer a Llançà el 30 d’agost de 1925 i va morir a Llagostera l’11 de març de 1997. Es va establir a Llagosteraamb la seva família de ben petit. Va ser un home inquiet, autodidacta, amb un gran coneixement del’entorn i amb una gran capacitat d’encomanar el seu entusiasme per tot el que es referia a Llagostera. Això el va portar a establir contacte amb molta gent, des d’estudiants a historiadors, professors universitaris i erudits locals dels pobles de l’entorn de Llagostera.
La seva afició per l’arqueologia el porta a ser soci fundador i ànima del Centre d’Estudis de Llagostera, l’activitat del qual era gairebé exclusivament les excavacions arqueològiques.

· Anys extrems: 1960-1987
· Tipus de document: Textual / Imatges
· Llengua: català i castellà
· Accés: públic

 Descripció del fons
 Inventari